Tisdagen den 21 maj 2019

Golfutveckling.se / Om mig - kontakt

Lite mer information om mig

Anders Hammarström

Hej!

Jag heter Anders Hammarström och äger företaget Svensk Golfutveckling AB. Jag har varit verksam som konsult och rådgivare till golfklubbar och golfanläggningar i 8 år och vågar nog påstå att jag har landets största erfarenhet av golfklubbars förändringsarbete. Efter att ha arbetat som systemutvecklare inom IT-branschen under många år tog jag klivet över till golfen 1992, som klubbchef i Södertälje GK. Jag hade då under ett par år frilansat som Tournament Director på Svenska Golftouren och golfen lockade som heltidsyrke. 1997 började jag som ansvarig för Klubbservice på SGF och 2002 tog jag initiativ till att på förbundet inrätta en funktion för Klubb- och anläggningsutvecklingsfrågor. Detta område ansvarade jag för fram till och med 2006.

Under mina sista år på SGF såg jag ett allt större behov av lokalt stöd till golfklubbar i frågor som rörde finansiering och verksamhetsutveckling. Golfsverige var under förändring och det var omöjligt att ge efterfrågat stöd från SGF. Jag beslutade mig då för att starta Svensk Golfutveckling AB. Tack vare god kännedom om branschen och ett brett kontaktnät har jag nu kunnat bistå över 180 klubbar och anläggningar i frågor som rör ekonomi/ finansiering, avtal, organisation och verksamhetsutveckling m.m.

Målsättningen i varje uppdrag är alltid att hitta bästa möjliga lösning utifrån rådande situation. Väl medveten om det marginella kostnadsutrymme som finns på golfklubbar för externt bistånd, är det viktigt att alltid kunna leverera ett fullgott resultat för den klubb/anläggning som gett mig ett uppdrag. Klubben/ anläggningen ska inte se utgiften för mitt bistånd som en kostnad, utan som en bra investering för framtiden.

Jag har spelat golf i drygt 40 år och har som bäst varit nere på 3 i hcp. Idag har jag 8,5, men ambitionen finns fortfarande att bli en bättre golfare. Förutom golf ägnar jag mig gärna åt mitt och min sambo Gunillas gamla hus och trädgård eller att träffa våra barn och barnbarn. 

Hör gärna av er för att undersöka om jag kan vara ett stöd även för er.

Kontaktuppgifter:

Anders Hammarström

Tel. 070-655 15 28

E-post: anders@golfutveckling.se

Postadress:
Svensk Golfutveckling AB
Sotingevägen 57
137 91 Västerhaninge